Home Crna Kronika U istoj noći provala u Borovo na Zagrebačkoj i pokušaj provale u...

U istoj noći provala u Borovo na Zagrebačkoj i pokušaj provale u Müller

PODIJELITE

Od 13. do 19. travnja na postajnom području Velika Gorica evidentirano je 50 događaja, od čega 12 kaznenih djela, od kojih se 7 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodilo se devet prometnih nesreća. Zabilježena su dva slučaja nasilja u obitelji, priopćili su iz goričke policije. Provedena su tri kriminalistička istraživanja vezana uz kazneno-pravnu zaštitu djece i mladih.

U noći sa 16. na 17. travnja u vremenu od 20 do 22 sati provaljeno je u trgovinu Borovo u Zagrebačkoj ulici. Provala je izvršena na način da je nepoznati počinitelj prišao sa stražnje strane trgovine, obio prozor, ušao u unutrašnjost trgovine te tom prilikom otuđio oko 70 eura pologa iz blagajne i druge sitne stvari te se udaljio u nepoznato.

Iste noći je u istom vremenskom periodu izvršen pokušaj provale u trgovinu Muller. Na mjestu događaja je obavljen očevid. Utvrđeno je da je nepoznati počinitelj prišao dvokrilnim vratima skladišnog prostora sa stražnje strane trgovine. Ista je pokušao obiti, no nije uspio te je odustao od namjere i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Gorička policija također javlja da je bilo određenog postupanja policije prema navijačima nakon nogometne utakmice HNK Gorice i GNK Dinama na Gradskom stadionu.