Home Crna Kronika U istoj noći dvije provale u Mičevcu i provala u Obrezini

U istoj noći dvije provale u Mičevcu i provala u Obrezini

PODIJELITE

Iz velikogoričke policije jutros su izvijestili kako je u periodu vikenda bilo vrlo aktivno. Evidentirano je prošli tjedan čak 45 događaja, od čega 12 kaznenih djela. U tjedan dana evidentirano je 10 prometnih nesreća.

Na području Mičevca su u subotu ujutro evidentirane dvije provale. Prva se dogodila u noći s 8. na 9. prosinca u Špičićevoj ulici u pogonu za proizvodnju soka. Uporabom prikladnog alata nepoznati počinitelj polomio je lokot na metalnim rešetkastim vratima, ušao u unutrašnjost i ukrao dva miniwasha, dva akumulatora i plinsku bocu. Šteta je oko 1000 eura ili više.

Druga provala dogodila se u istoj ulici od 7.-9., ali pretpostavlja se da je također dogodila u noć sa 8.-9. prosinca. Nepoznati počinitelj također je obio lokot skladišta u vlasništvu hrvatskog državljanina s područja Zagreba, ušao u skladište i ukrao aluminijske ljestve i određenu količinu manjeg alata. Šteta je oko 200 eura.

U Obrezini je tijekom iste noći ukraden alat iz kuće u izgradnji u vlasništvu muškarca 1983. godište. Ukrao je sitni alat i plinski top za grijanje te se udaljio u nepoznato. Šteta je više od 1200 eura.

Sumnja se da se radi o istom počinitelju ili više njih.