Home Izdvojeno U Happycentar pristigle brojne donacije igračaka za djecu s potresnih područja

U Happycentar pristigle brojne donacije igračaka za djecu s potresnih područja

Donatorski tjedan u Happycentru u organizaciji Turopoljske udruge skauta “Tur” bio je vrlo uspješan. Evo kako možete pomoći i vi

PODIJELITE

Nakon niza aktivnosti turopoljskih skauta sa ciljem izravne pomoći unesrećenima u nedavnim potresima, Savez izviđača Hrvatske pokrenuo je kampanju Igračke nove za mirnije snove. U kampanju su se uključili i gorički skauti pa su tako prostori Turopoljske udruge skauta “Tur” jedan u nizu Happycentara u Hrvatskoj u koji građani mogu donijeti kupljene nove igračke.

Donatorski tjedan u Happycentru, koji je lociran u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica, bio je vrlo uspješan. “Nastavlja se suradnja humanitaraca. Danas su nas posjetile prijateljice drage iz VG Legacy-a i donijele nam igračke nove za mirnije snove. Darove je donijelo i više naših bivših i aktivnih članova. Svima hvala od srca. Ponosni smo i zadovoljni.”, navodi Alen Konjević, predsjednik Turopoljske udruge skauta.

Već danas će skupljene pakete koje su sakupili donatori inicijative Djeca djeci – dragi mali prijatelju voziti za učenike OŠ Jabukovac.

Podsjećamo, ovaj centar i dalje ostaje otvoren te možete donirati nove igračke. Donacije će se prikupljati srijedom i petkom od 19-21 sati te subotom od 10-13 sati. Ovo su neki od načina na koje možete pomoći:

  • Kupi igračku online kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljena organizatorima
  • Kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima
  • Kupi igračku i donesi je osobno u Happycentar u Velikoj Gorici na adresi Kurilovečka ulica 48
  • Doniraj za kupnju igračaka i provedbu kampanje
  • Za tvrtke i druge organizacije: Postanite Happycentar
  • Kupi uz popust u trgovinama kod jednog od partnera kampanje i bit će dostavljene organizatorima

Više informacija o ovoj humanitarnoj akciji možete dobiti i u facebook grupi HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove.