Home Izdvojeno U goričko kino stižu filmovi “Mumija” i “Brži od najbržih”

U goričko kino stižu filmovi “Mumija” i “Brži od najbržih”

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Danas završava manifestacija “Revija glazbenog filma” koja je tjedan dana trajala u Kinu Gorica. Danas su na repertoaru filmovi “Prije svega Miles” u 19 sati i “Raspjevana ulica” u 21 sat. Od sutra u goričkom kinu pogledati možete dvije nove projekcije – “Brži od najbržih” i “Mumija”.

“Brži od najbržih” akcijski je film koji je u trajanju od 96 minuta režirao Antonio Negret. Glavne uloge tumače Ana de Armas, Scott Eastwood te Gaia Weiss. – Dvojica braće specijalizirani su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao. No, igra u koju su se upustili je malo opasnija od očekivanog – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film pogledati možete sutra, u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 19 sati.

“Mumija” je također akcijski film koji je u trajanju od 120 minuta režirao Alex Kurtzman s Tomom Cruiseom, Sofijom Boutellom i Russellom Croweom u glavnim ulogama. – Princeza koja je nekada davno nepravedno zakopana u kriptu ispod pustinje, budi se i sa sobom u realni svijet donosi tisućljećima nakupljanu želju za osvetom i teror koji prkosi ljudskom shvaćanju – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 21 sat.