Home Izdvojeno U Gorici se održava 19. međunarodni juniorski nogometni turnir

U Gorici se održava 19. međunarodni juniorski nogometni turnir

PODIJELITE

Na terenima Gradskog stadiona od petka, 11. do nedjelje, 13. kolovoza traje 19. međunarodni juniorski turnir “Alpas kup Trofej Turopolja 2017.”. Riječ je o nogometnom turniru na kojem će nastupiti igrači starosne kategorije U19 – juniori, igrači rođeni 1999. godine i mlađi.

– Turnir otvaraju prošlogodišnji pobjednik Dinamo protiv Zagreba, utakmicom koja je na rasporedu u petak od 17 sati. Turnir se nastavlja utakmicama po skupinama u subotu od 9 sati i 30 minuta, a završava u nedjelju polufinalnim i finalnim utakmicama – rekli su organizatori.

Na ovogodišnjem turniru sudjeluju ponajbolji klubovi Hrvatske, Mađarske i Slovenije u ovoj kategoriji, dok će “domaće boje” braniti momčad HNK Gorice. Nastupit će i GNK Dinamo, Illes A. Haladas Kft Szombathely, NK Slaven Belupo, NK Bravo Ljubljana, NK Lokomotiva, NK Sesvete, NK Zagreb te NK Inter Zaprešić.Klubovi su podijeljene u tri skupine u kojima će igrati “svaki sa svakim”. A skupinu čine GNK Dinamo, NK Slaven Belupo i NK Zagreb, B skupinu Illes A. Haladasz Kft, NK Sesvete i NK Inter Zaprešić, dok će u C skupini snage odmjeriti NK Lokomotiva, NK Bravo i HNK Gorica.

U tri dana odigrat će se 13 utakmica. U završnicu turnira plasirat će se tri prvoplasirana kluba i najbolji drugoplasirani. – Pozivamo sve ljubitelje i prijatelje nogometa da dođu na utakmice, uživaju u nogometu i daju podršku mladim nogometašima – poručuju organizatori.