Home Izdvojeno Turopoljski skauti osvojili priznanja za svoj plemeniti rad

Turopoljski skauti osvojili priznanja za svoj plemeniti rad

Velike čestitke Ivanu Svobodi - Hansu, Hrvoju Kušenu i Jeleni Tojagi koji su priznanja dobili za volontiranje, potragu za unesrećenima i provedbu zborovanja

PODIJELITE

Jutros je održana svečana Akademija Saveza izviđača Hrvatske na kojoj su predstavljeni svi uspjesi u ovoj godini, a među njima i njihovi najveći projekti Boranka, Compensating by Planting, Vještine za život.

Nakon govora podijeljena su i priznanja i odlikovanja zaslužnim članovima. Priznanja su zaslužili i članovi Turopoljske udruge skauta Tur. Predsjednik Udruge Turopoljskih skauta Tur, Alen Konjević čestitao Ivanu Svobodi – Hansu na priznanju Srebrna lipa za volontiranje na aktivnostima SIH-a, Hrvoju Kušenu na posebnom priznanju SIH-a za sudjelovanje u potrazi za unesrećenima u zrakoplovnoj nesreći i Jeleni Tojagi na srebrnom izviđačkom prstenu za uspješnu provedbu 14. Zborovanja izviđača u Velikoj Gorici.

Foto: Savez izviđača Hrvatske / Facebook

Prisutnima su se na Akademiji obratili uvaženi gosti – Darko Majstorović, koordinator za poslove civilne zaštite Ravnateljstva civilne zaštite MUP RH, Helena Hrebinec Vukušić, voditeljica škole Hrvatskog Crvenog križa te Hrvoje Nekić, glavni tajnik Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Čestitamo još jednom od srca svim dobitnicima i zahvaljujemo im se na svom uloženom trudu i vremenu u promicanje i razvoj izviđaštva u Hrvatskoj i šire.