Home Izdvojeno “Trolovi” i “Mjesto za nas” večeras u kinu Gorica

“Trolovi” i “Mjesto za nas” večeras u kinu Gorica

Prvi film je u 18 sati, a drugi u 20:30

PODIJELITE

Danas u kinu Gorica imate priliku pogledati dva filma. Dok će se jedan, Trolovi: Svjetska turneja možda ipak više svidjeti mališanima, za nešto starije je na repertoaru i film Mjesto za nas. Prvi film počinje u 18 sati, a drugi u 20:30.

Trolovi: Svjetska turneja, 18 sati
(animirani i sinkronizirani)

Popularni Trolovi se vraćaju! Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom.

Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svog oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi mogao rock zavladati. Kako bi se spriječio taj crni scenarij sva ostala plemena se moraju ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

Mjesto za nas, 20:30 sati

Režija: Richard Wong
Uloge: Grant Rosenmeyer, Hayden Szeto, Ravi Patel, Gabourey Sidibe

Remake feel-good nagrađenog belgijskog filma HASTA LA VISTA iz 2011. godine, koji je inspiriran istinitom pričom o trojici muškaraca s invaliditetom koji odlaze na putovanje koje će im promijeniti život.

Oni bježe od svojih brižnih roditelja u bordel u Montrealu kako bi izgubili nevinost i dokazali da mogu biti samostalni. Na tom putu im pomaže kao njegovateljica i vozačica patronažna sestra koju glumi urnebesna Gabourey Sidibe.