Home Izdvojeno Traži se najljepše okićen bor i blagdanski osvijetljeno dvorište!

Traži se najljepše okićen bor i blagdanski osvijetljeno dvorište!

Imate dovoljno vremena za dati mašti i kreativnosti na volju jer oba natječaja su otvorena do 27. prosinca, a otkrivamo i kako možete sudjelovati

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Stiglo nam je najljepše doba u godini, pečemo kolače, ukrašavamo dom i kitimo bor, te ukrašavamo svoje balkone, prozore, ulazna vrata i dvorišta.

Turistička zajednica Grada Velike Gorice je u tom duhu osmislila dva natječaja u sklopu programa ‘Prosinac u Gorici’, u kojima ovoga  puta traži najmaštovitije okićenu jelku i najljepše osvijetljene okućnice i balkone diljem grada i okolnih naselja.

– Osvijetlite svoja dvorišta i balkone te nam pošaljite fotografiju u komentaru objave, maštovito okitite jelku, pa se uključite u naše natječaje „Osvijetlimo dvorišta i balkone“ i ,,Moj bor’’. Podijelite s nama svoj blagdanski ugođaj, jer nagrađujemo tri fotografije s najviše lajkova za naljepše osvijetljenje,a u potrazi smo i za naljepšom božićnom jelkom – kazali su iz turističke zajednice.

Ukoliko smatrate da je baš vaš bor najmaštovitije i najukusnije okičen, pokažite ga u komentaru ispod ove objave, i možda baš vi budete vlasnik najljepšeg primjerka u Turopolju i šire, jer najbolji osvaja nagradu. Isto vrijedi i za natječaj „Osvijetlimo dvorišta i balkone“, a sudjelujete foto-komentarom ispod ove objave.

Imate dovoljno vremena za dati mašti i kreativnosti na volju jer oba natječaja su otvorena do 27. prosinca!