Home Najave Tarik Filipović kao doktor za one stvari: U goričko kazalište stiže predstava...

Tarik Filipović kao doktor za one stvari: U goričko kazalište stiže predstava “Sex i glad”

Doktor seksologije, profesor i playboy Udo­ Špricnmaher publiku želi nasmijati i educirati o najrazličitijim seksualnim odnosima, pomagalima i fenomenima, temama koje su mnogima još uvijek u sferi tabua

PODIJELITE

U rujnu u goričko kazalište stiže nova predstava o kojoj sve više bruje nacionalni mediji. Riječ je o predstavi Tarika Filipovića i Nine Skorup u kojoj glavnu ulogu ima upravo Filipović. Redatelj je Mario Kovač, a sve skupa to čini ekipu koja voli dobro nasmijati publiku začinjenim humorom.

Predstava “Sex i glad” uz nastavak “Doktor za one stvari” govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. U najavi pišu da će ova predstava publiku na kratko odvesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. U ovoj predstavi publika će imati priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa…

Koliko god živimo u hiperseksualiziranom svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Predstava “Sex i glad” upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Autori ovom predstavom ne žele nikoga uvrijediti, a nadaju se da će se svidjeti i konzervativnijoj publici.

Ako se ne možete strpjeti do rujna, predstava će 9. srpnja igrati u Trogiru, 20. srpnja u Dubrovniku, 21. srpnja u Makarskoj, 26. srpnja na Krku, a onda slijede Ploče, Zadar, Rijeka, Velika Gorica i Zagreb.