Home Najave Taekwondo klub VG upisuje nove članove

Taekwondo klub VG upisuje nove članove

PODIJELITE

Taekwondo klub Velika Gorica sa novom školskom godinom počinje s upisima novih članova.

“Pozivamo sve zainteresirane, vrtićance i školarce da probaju ovaj Olimipijski sport i nastave put odličnih rezultata naših sportašica i sportaša. Pozivamo ih da treniraju u klubu koji u svojih 10 godina postojanja ima dvije europske i jednu svjetsku medalju. Klub koji ima 52 državne medalje i prvake u svim dobnim uzrastima od kadeta do seniora, te klub koji u ovih 10 godina postojanja ima ekipne U-21 prvakinje Hrvatske, 2 puta ekipne juniorske viceprvakinje te jednom brončane, te dva puta brončane kadetkinje”, pozivaju iz kluba.

Program počinje 1.10., a do tad se primaju prijave na e-mail tkd.velikagorica@gmail.com. Za sve ostale informacije posjetite njihovu web stranicu te FB i Instagram profile.

Osim toga, od 1.09. trening centar je dobio novu lokaciju, veći prostor i nove mogučnosti. Trening centar se nalazi na adresi Andrije Kačića Miošića 22c. “U ovo za sve nas sportaše teško razdoblje mi nastavljamo sa velikim optimizmom i nudimo našim sportašima najkvalitetnije uvjete koje mogu dobiti, a s novom lokacijom otvaramo i novi program, a to je Rekreacija za odrasle”, poručili su iz kluba.