Home Sport Taekwondo klub: Uspješna sezona, aktivno ljeto, a sada upisuju nove članove

Taekwondo klub: Uspješna sezona, aktivno ljeto, a sada upisuju nove članove

Osvojili su medalje na svim državnim prvenstvima te dobili novu prvakinju Hrvatske Emu Bakulu koja je sada deveta na svijetu!

PODIJELITE

Uspješni rezultati Taekwondo kluba Velika Gorica kroz prvi dio sezone s početkom rujna im daje novu ambiciju za nastavak odličnih rezultata. Osvojili su medalje na svim državnim prvenstvima, dobili novu prvakinju Hrvatske Emu Bakulu koja se ujedno kvalificirala na kadetsko Svjetsko prvenstvo i tamo zauzela 9. mjesto, Sara Habijančić je osvojila tri srebra i broncu te je 7. na rang listi najboljih juniorki.

Kako navode iz kluba, plan je završiti godinu u top 10 kako bi ostvarili kriterij za ulazak u razvojni program perspektivnih sportaša HOO-a. “Kada sve zbrojimo i podvučemo crtu, stvarno je odlična polusezona iza nas. No kako svaki uspjeh iziskuje i dodatne, ali slatke brige tako smo i nakon završetka polusezone nastavili aktivno raditi kako bi prvenstvenu Emu pripremili za Svjetsko prvenstvo, ali isto tako i Sara je cijelo ljeto bila aktivna kako bi u drugom dijelu sezone uspjela ostvariti cilj i zadržati se u Top 10 juniorki na WTE rang listi.”, navode iz kluba.

Među ljetnim aktivnostima tu je bio i Ljetni kamp u Termama Tuhelj od 28.8 do 03.09. na kojem je sudjelovalo 35 sportašica i sportaša. “Kamp je kao i svake godine prošao u odličnom raspoloženju sa puno treninga, druženja, zabave i raznoraznih aktivnosti. U nastavku sezone koja nas očekuje čeka nas puno izazova i nadamo se kako ćemo iste savladati na najbolji mogući način.”

Upišite se u Taekwondo klub Velika Gorica

Ako i vaše dijete želi biti dio nastavka ove aktivne i uspješne sezone, Taekwondo klub Velika Gorica krenuo je s upisima te pozivaju sve zainteresirane predškolce i školarce da isprobaju ovaj olimpijski sport. “Budite i postanite dio onog što je klub ostvario u 12. godina postojanja. Klub koji ima medalje sa svjetskih i europskih prvenstava, prvake Hrvatske u svim dobnim kategorijama, preko 60 medalja sa državnih prvenstava, preko 50 medalja sa inozemnih (Grand prix) turnira i preko 500 medalja sa tuzemnih turnira.”

Taekwondo klub vas čeka u trening centru na adresi Pleška 46 te u Gradskoj sportskoj dvorani u Rakarju. Za upise su dvije opcije – Taekwondo vrtić koji se održava pon-sri-pet 18:00-18:45 te Taekwondo škola pon-sri-pet 19:00-20:15.

Upisati se možete i online, a više informacija ćete pronaći na stranici www.tkd-velikagorica.hr.