Home Najave Sveti Nikola potvrdio dolazak u Kosnicu

Sveti Nikola potvrdio dolazak u Kosnicu

Sveti Nikola i Krampus stići će u nedjelju, 5. prosinca konjskom kočijom na nogometno igralište i podijeliti prigodne poklon pakete najmlađim sumještanima

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Udruga Turopoljska tradicija u suradnji sa zagrebačkom Županijom i ove godine organizira dolazak Svetog Nikole za naše najmlađe mještane.

– Nažalost zbog epidemioloških mjera ove godine neće biti predstave koje smo prethodnih godina organizirali, ali smo ipak radili na dolasku Svetog Nikole, kako bi Sveti Nikola podsjetio i naše najmlađe mještane. Ali zato, u nedjelju 5. prosinca u 15 sati, okupit ćemo djecu sa područja našeg MO na nogometnom igralištu, te ih podijeliti u više grupa kako bi se pridržavali epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite – kazali su iz Udruge.

Sveti Nikola i Krampus stići će konjskom kočijom na nogometno igralište te će na taj način podijeliti prigodne poklon pakete.

– 200 poklon paketa za ovu prigodu donirala nam je Zagrebačka županija zahvaljujući prijatelju udruge gospodinu Goranu Miličeviću te prijatelju Kosnice – dožupanu zagrebačke Županije gospodinu Ervinu Kolarecu, koji je i ovom gestom dokazao da je bio i ostao veliki prijatelj nas Kosničana – ističu.

Do sada imaju prijavljeno oko 170-ero djece, no upisi još uvijek traju.

– Pozivamo roditelje koji do sada nisu izvršili upis svoje djece da to učine najkasnije do 4. prosinca u MB-Trgovini u Velikoj Kosnici – poručili su.