Home Najave Sutra u Veliku Goricu stiže Festival vještina za život

Sutra u Veliku Goricu stiže Festival vještina za život

Svi posjetitelji, posebno djeca i mladi, imat će priliku sudjelovati u više od 30 radionica

PODIJELITE

Velika Gorica i Savez izviđača Hrvatske bit će domaćini drugog Festivala vještina za život, koji će okupiti razne organizacije i institucije usmjerene na izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje te razvoj vještina za samostalnost kod djece i mladih. Ovaj jedinstveni događaj održat će se u subotu, 3. lipnja 2023., tijekom cijelog dana u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici.

Festival vještina za život predstavlja glavnu aktivnost kampanje “Vještine za život – Putokaz za bolji svijet”, koju su pokrenuli Savez izviđača Hrvatske, Ravnateljstvo civilne zaštite, Hrvatski Crveni križ, Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska zajednica tehničke kulture prošle godine.

Svi posjetitelji, posebno djeca i mladi, imat će priliku sudjelovati u više od 30 radionica, predavanja i aktivnosti koje je pripremilo 15 partnerskih organizacija i institucija. Program će se održavati u dva bloka – prijepodnevnom (od 10:00 do 13:00 sati) i poslijepodnevnom (od 15:00 do 18:00 sati), tijekom kojih će biti organizirane različite aktivnosti za djecu i mlade Velike Gorice i okolice.

Manifestacija se organizira pod pokroviteljstvom Grada Velika Gorica i Turističke zajednice grada Velika Gorica, u sklopu ovogodišnjeg VG Festa.