Home Izdvojeno Od sutra nove projekcije u Kinu Gorica

Od sutra nove projekcije u Kinu Gorica

PODIJELITE

U Kinu Gorica još danas su na rasporedu filmovi “Pat i Mat na filmu”, poznatiji kao “A je to” i “Lavina”. Već sutra mijenja se repertoar pa pogledati možete filmove “Neparožderi” i “Snjegović”.

“Neparožderi” je animirani film koji je u trajanju od 86 minuta režirala Galina Miklínová. – Češko – slovačko – hrvatski film, koji se temelji na istoimenom književnom predlošku češkog autora Pavela Štruta. Radnja prati bande malenih, simpatičnih, običnim ljudima nevidljivih bića, koji kradu jednu čarapu iz para – o filmu su rekli u Kinu Gorica.

U filmu glasove posuđuju Goran Navojec, Maja Posavec, Žarko Potočnjak i Ronald Žlabur.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 18 sati te u nedjelju u 18 i 30.

“Snjegović” (“The Snowman”) je triler koji je režirao Tomas Alfredson, a glavne uloge tumače Michael Fassbender, Rebecca Ferguson i Val Kilmer. Ovaj triler snimljen je prema istoimenom romanu Jo Nesbøa, jednog od najboljih pisaca krimi romana. – Detektiv Hole pokušava stati na kraj serijskom ubojici čije žrtve uvijek nestaju na dan kad u Oslu padne prvi snijeg. Ovaj put istražuje nestanak žene čiji je šal nađen zamotan oko snjegovića zloslutnog izgleda – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 20 sati.