Home Izdvojeno Sutra je dan za filmove, evo koji su naslovi stigli u goričko...

Sutra je dan za filmove, evo koji su naslovi stigli u goričko kino

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Sutra u 19 sati u Kinu Gorica u Pučkom otvorenom učilištu možete pogledati komediju ”Širom otvorenih ruku”. Režirao ju je Philippe De Chauveron, a u glavnim ulogama su Christian Clavier, Elsa Zylberstein i Ary Abittan.

– Jean-Etienne Fougerole je humanist i član francuske književne i medijske scene, oženjen bogatom nasljednicom koja živi daleko od svakodnevne stvarnosti. On tijekom televizijske emisije promovira svoj novi roman ‘Širom raširenih ruku’ koji potiče dobronamjernost i otvorenost prema različitostima. Njegov ga protivnik izaziva da pokaže kako prakticira ono što propovijeda i time ga na prepad izigra, jer ovaj prihvaća izazov – opisuju film u POUVG.

Nakon komedije, u 21 sat slijedi triler ”American made”redatelja Douga Limana. U glavnim su ulogama Tom Cruise, Domhnall Gleeson i Sarah Wright.

– American Made je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od strane CIA-a za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a – stoji u opisu filma, a o čemu se točno raditi možete provjeriti već sutra.

Oba filma prikazivat će se do nedjelje u istim terminima.