Home Najave Subotnji likovnik piknik: Djeca će slikati mraclinske čardake

Subotnji likovnik piknik: Djeca će slikati mraclinske čardake

Radionica je namijenjena djeci od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole

PODIJELITE

KUD Dučec nastavlja s bogatim programom nakon kratke pauze uoči proslave stote godišnjice izgradnje mraclinske školske zgrade. U subotu, 10. lipnja s početkom u 18:00 sati, na Jančetovom gruntu održat će se zanimljiva radionica – likovni piknik, koja će pružiti sudionicima mogućnost kreativnog izražavanja kroz slikanje i crtanje mraclinskih čardaka.

Namijenjena djeci od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole, ova radionica okupit će male umjetnike i njihove roditelje. U slučaju lošeg vremena, radionica će se preseliti u prostorije Dučeca.

Voditeljice radionice su Iva Kovačević i Renata Kolarec, članice Zajednice za kreativni razvoj “Zvirek” iz Kravarskog. Iva Kovačević, profesorica pedagogije i informatologije, stručni suradnik pedagog u Osnovnoj školi Kravarsko te stanovnica Mraclina od 2019. godine, donosi svoje stručno znanje u poticanju kreativnosti. Renata Kolarec, učiteljica razredne nastave i učitelj savjetnik s dugogodišnjim iskustvom u poticanju kreativnog razvoja najmlađih, također će voditi radionicu.

Ova likovna radionica pružit će djeci priliku da se izraze kroz umjetnost te da stvore vlastite unikatne likovne djela inspirirana mraclinskim čardacima.