Home Sport Stolnotenisači OŠ Nikole Hribara najbolja ekipa

Stolnotenisači OŠ Nikole Hribara najbolja ekipa

PODIJELITE

Svečanost dodjele priznanja najboljim sportašima učenicima osnovnih i srednjih škola, školskim sportskim društvima, školskim ekipama i profesorima tjelesne i zdravstvene kulture Zagrebačke županije za školsku 2012./2013. godinu u organizaciji Županijskog školskog športskog saveza Zagrebačke županije (ŽŠŠSZŽ) održana je u OŠ Stjepana Basaričeka u Ivanić Gradu, u srijedu, 04. prosinca 2013. godine. Učenike sportaše i njihove voditelje, izvođače kulturno umjetničkog programa i goste, prigodnim riječima pozdravili su, između ostalih, predsjednik ŽŠŠSZŽ-a Slavko Fukat i ravnateljica OŠ Stjepana Basaričeka Vlatka Koletić.

Dodijeljeno je ukupno 18 priznanja odnosno nagrada, od toga su Velikogoričanima pripale samo dvije. Posebno priznanje za dugogodišnji rad u školi dodijeljeno je Olgi Vađon iz OŠ Nikole Hribara, koja je završetkom prošle školske godine otišla u mirovinu. Nagradu za najbolju sportsku ekipu (dječaci 7. i 8. razreda) dodijeljena je ekipi stolnog tenisa ŠŠD Gorica OŠ Nikole Hribara u sastavu: Martin Petrović, Domagoj Elger, Ivan Bošnjak i Ivan Obilinović, voditelj Boris Konjević.

Svi nagrađeni dobili su plakete odnosno pehare, te prigodne poklone. Djelatnici škole su se zaista potrudili oko svojevrsnog praznika školskog sporta, tako da je organizacija priredbe bila odlična, kao i bogati domjenak koji je poslužen u velikom holu školske zgrade.

(DJ)

[print_gllr id=4912]