Home Izdvojeno Stižu novi filmovi u kino

Stižu novi filmovi u kino

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Znanstveno-fantastični film ”Valerian i grad tisuću planeta” najnoviji je uradak redatelja Luca Bessona kojeg pamtimo po ZF-u ”Peti element”. Glavne uloge u ovom avanturističkom filmu pripale su Cari Delevingne, Daneu DeHaan, Ethanu Hawkeu i Rihanni.

– Valerian i Laureline su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Pod direktivom Zapovjednika, Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost – stoji u kratkom opisu filma.

Film traje 137 minuta, nije za djecu ispod 12 godina, a pogledati ga možete već danas u 3D projekciji u kinu Goricu u 18 sati i 30 minuta. Prikazivat će se do 2. kolovoza.

U 21 sat na rasporedu je komedija ”Mamurni kumovi 2”. Režiju potpisuje Mark Lamprell, a u glavnim su ulogama Dacre Montgomery, Xavier Samuel i Kris Marshall.

– U drugom nastavku svjetske hit komedije Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti Lukeov lijes natrag u London nakon što prilikom prisilnog slijetanja aviona završe usred australske pustinje. Dečki su prepuni boli, krivnje i njima karakteristične samoopsjednutosti, ali i pod stalnom prijetnjom Lukeova ludog rođaka Henryja. Ako ne uspiju isporučiti tijelo na vrijeme za sprovod, platit će to psihički i fizički – kako film završava možete doznati već danas.

Film će se prikazivati također do 2. kolovoza, i kao i prethodni naslov, nije za djecu ispod 12 godina. Traje 92 minute.

MATINEJA ZA UMIROVLJENIKE

U kinu Gorica pripremili su film i za umirovljenike koji sutra mogu besplatno pogledati ”Smisao života jednog psa”.

– Vjerojatno ste se više puta zapitali što vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Priča počinje kada jedanaestogodišnjak Ethan i njegova majka spase zlatnog retrivera koji je zarobljen u automobilu na velikoj vrućini. Usprkos protivljenju njegovog oca, obitelj usvoji psa i daje mu ime Bailey. Od toga trenutka Ethan i Bailey su nerazdvojni. Međutim, kada Ethan ode u drugi grad zbog nogometne karijere, morat će ostaviti Baileya kod kuće – opisuju film u POUVG.

Film je režirao Lasse Hallström, glavne uloge igraju Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton. Početak projekcije je u 11 sati, film traje 100 minuta, a ulaz za sve umirovljenike je besplatan.