Home Sport Srebrna medalja Dore Stepušin

Srebrna medalja Dore Stepušin

PODIJELITE

Dora Stepušin članica Plesnog kluba Megablast osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u showdanceu održanom u njemačkom gradu Riesa od 24. do 29. studenog 2014. godine. Dora je još uvijek aktualna europska prvakinja u modernom plesu, a sada je ponovo dokazala svoju plesnu svestranost i virtuoznost ostvarujući sjajan europski domet i u showdanceu. Kako se plesna natjecanja odvijaju po eliminacijskim krugovima Dora se iz četvrtfinala (24 plesačice) superiorno plasirala u polufinale (12 natjecateljica) i finale (6 najboljih). U završnici su joj konkurentice za medalju bile po dvije predstavnice iz Norveške i Rusije, te plesačica iz Mađarske. Zlato je otišlo u Norvešku, a brončano odličje u Mađarsku.

U Velikoj Gorici je Doru i njenu trenericu Anu Vesel Križaj dočekalo društvo iz Megablasta, a fešta je održana u obiteljskoj kući uz bogat domjenak koji su pripremili njeni roditelji Renata i Damir, te starija sestra Klara.

Za osvajačicu srebrne medalje i odličnu maturanticu velikogoričke gimnazije nema predaha, jer već krajem ovog tjedna odlazi u Poljsku na Svjetsko prvenstvo u modernom plesu.

David Jolić

[print_gllr id=19358]