Home Vijesti ŠKOLA MUDROG UČENJA Ljetni programi za studente i školarce

ŠKOLA MUDROG UČENJA Ljetni programi za studente i školarce

PODIJELITE

U Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica tijekom ljeta organizirana je individualna nastava za studente kao i pripreme za polazak u 1. razred osnovne škole za svu djecu koja u rujnu kreću u školu!

Evo što se nudi:

STUDENTI – Sve tehnike funkcionalnog učenja kojima učimo u sklopu naše Škole (brzo čitanje s razumijevanjem, dugoročno pamćenje, organizacija gradiva, prezentacijske vještine) imaju zadatak riješiti standardne probleme u čitanju te generalno učenju: slabu koncentraciju, slabo ili sporo razumijevanje, nedovoljno pamćenje, nedostatak vremena, lako gubljenje motivacije ili preosjetljivost na vanjske podražaje. Želite li biti učinkovitiji na studiju, lako rješavati ispite i imati više vremena za slobodne aktivnosti? Obavezno nas kontaktirajte i dođite na besplatne konzultacije i dogovor.

BUDUĆI PRVAŠIĆI – vježbajte svoju kondiciju i spremnost za kontinu­i­ra­ni rad u školskom okruže­nju, podignite svoje samopouzdanje u područjima u kojima ćete u školi biti primorani postavljati se naspram svog postignuća, razvijte osjećaj od­go­vornosti! Lošiji temelji školskih predvještina mogu već tijekom prvih dana nastave poljuljati samopouzdanje djeteta. Pripremite se za polazak u 1. razred! Intenzivni program za predškolce traje samo 8 radionica tokom ljeta. Sa sljedećom grupom krećemo 15.8.!

Više informacija OVDJE 

Za više informacija molimo kontaktirajte velikogorički centar: brzocitanjeiucenjeHR@gmail.com ili na 099/2202-928