Home Izdvojeno Sisačka ulica dobila drvored

Sisačka ulica dobila drvored

PODIJELITE

Djelatnici VG Komunalca zasadili su 39 komada ukrasnih trešanja na zelenu površinu u Sisačkoj ulici. Ovoj akciji pridružio se i naš sugrađanin Josip Kolić koji je u ime svoje obitelji donirao tri mladice Patuljaste trešnje.

prilog

– Putem ove akcije želio sam se uključiti u uređenje okoliša na prostoru u kojem živim. Mislim da je ovo lijepa akcija i ovim putem pozvao bih sve naše sugrađane koji su u mogućnosti da se pridruže, podrže ovu akciju i tako učine lijepu gestu za druge, za sebe te grad u kojem žive. – rekao nam je Josip Kolić.

drvored u sisačkoj josip kolić

Tijekom ožujka posadit će se drvored i u Željezničkoj ulici, te će se nastaviti sadnja drvoreda u Ulici Andrije Kačića Miošića. Iz VG Komunalca pozvali su građane da se pridruže njihovim akcijama i doniraju sadnice za drvorede te time doprinesu uređenju okoliša našeg grada.

– I dalje je sve to u tijeku. Građani nam se i dalje mogu javiti dok je još idealno vrijeme za sadnju. – poručila je Ivana Krvarić iz VG Komunalaca.

izjave.jpg drvored u sisačkoj

Ako želite utjecati na kvalitetu svoga životnog prostora, to možete učiniti svojim vlastitim drvetom, odnosno doniranom mladicom. Cijena nije baš mala, kreće se oko 400 kuna pa naviše, ali ako imate viška novaca ovo je zasigurno jedan od boljih načina da ga utrošite.