Home Izdvojeno Seoske igre u Kobiliću iduće nedjelje

Seoske igre u Kobiliću iduće nedjelje

PODIJELITE

Povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Kobilić, iduće nedjelje, 21. kolovoza održat će se tradicionalne Seoske igre. Radi se nadmetanju u starim seoskim igrama u ekipama. Početak natjecanja na terenu NK Vatrogasca biti će u 10 sati. Igre u kojima će se ekipe natjecati su: nošenje jajeta na žici, skok u dalj, pretakalo, vožnja tački, bacanje kamena, trčanje u vreći, potezanje užeta, Bistrički ringišpil i trka parova.

– Najavljujemo ludu ljetnu zabavu za sve prisutne koji žele sudjelovati u igrama ili samo navijati za svoju ekipu. Ekipe se sastoje od maksimalno 5 članova bilo muških ili ženskih. – navode organizatori.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Prijave se primaju najkasnije na dan održavanja igara, iduće nedjelje, do 10 sati. Kotizacija po ekipi iznosi 50,00 kuna, a za najvještije su osigurane nagrade. U neslužbenom dijelu natjecanja pripremljene su igre za najmlađe uz nagrade. Za sve posjetitelje organiziran je besplatni grah s kobasicama. Organizatorima su u ostvarivanju događaja pomogli Grad Velika Gorica, NK Vatrogasac, Vijeće mjesnog odbora Kobilić, Udruga umirovljenika Kobilić te DVD-a Kobilić.