Home Kultura ‘Sedmi sin’ i ’96 sati: U bijegu’ večeras u velikogoričkom kinu

‘Sedmi sin’ i ’96 sati: U bijegu’ večeras u velikogoričkom kinu

PODIJELITE

Kino Gorica večeras prikazuje dva zanimljiva filma. U 18 sati počinje projekcija ‘Sedmog sina‘, avanturističke fantazije u režiji Sergeya Bodrova. Glavne uloge igraju Julianne Moore, Kit Harrington i Jeff Bridges.

Mladić po imenu Tom sedmi je sin sedmoga sina te posjeduje moći koje drugi nemaju. O svom plemenitom porijeklu ne zna ništa sve dok ga sudbina ne spoji s vitezom koji će ga naučiti kako se treba boriti protiv zla, čiji su znaci svugdje oko nas. Film Sedmi sin ekranizacija je popularnog fantasy serijala The Last Apprentice Josepha Delaneya.

U 20 sati počinje akcijski film 96 sati: U bijegu. Film je režirao Olivier Megaton, a glume Liam Neeson, Famke Janssen i Maggie Grace.

Miroljubivi obiteljski čovjek Bryan Mills (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zlikovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Franck Dotzler (Forest Whitaker) nakon što Mills (Liam Neeson) pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima. Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge (Famke Jansen), a u opasnosti će se naći i njegova kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.