Home Izdvojeno Samci, na Kupi je pokupi!

Samci, na Kupi je pokupi!

Nezabilazno ljeto na Pokupskom, uz sunce i kupanje donosi i prepoznatljivu manifestaciju, uz pregršt dobre glazbe i finih specijaliteta

PODIJELITE

Ljeto na kopnu nikad nije dosadno, pogotovo na Pokupskom, gdje se već naveliko spremaju za 6.po redu susrete samaca “Na Kupi me pokupi”. Inicijatorice ove već prepoznatljive manifestacije su žene Kluba žena Pokupsko, u suradnji s općinom. A kad su žene u pitanju onda ništa ne prolazi bez dobre hrane. Tako su i ove godine, za samce, samice, ali i sve posjetitelje pripremile natjecanje u pripremi najbolje štrudle, ali i brojne igre, takozvane Fakinarije, kroz koje ćete lako “izgubiti” nagomilane kalorije (a možda i dobiti “onu pravu”). Da vam od silne slatkoće ne porastu šećer ili tlak pobrinut će se udruga sv. Martin, a sve će orijentalnim plesom začiniti plesačice sa sabljama iz udruge Varuna. Za gastro ponudu zadužena je Pokupčanka, a za dobru zabavu grupa Druga dimenzija.

Nadamo se da će samci taj dan pronaći neke nove dimenzije, a svi okupljeni da će se dobro zabaviti. Još nam samo preostaje reći da je ova kupska manifestacija na rasporedu u nedjelju, 21. srpnja u Starom gradu, a evo i detaljnog programa: