Home Vijesti Ryanair predstavio letove u zimskom redu letenja iz Zračne luke Franjo Tuđman

Ryanair predstavio letove u zimskom redu letenja iz Zračne luke Franjo Tuđman

Putnici iz Hrvatske sada mogu rezervirati zasluženi odmor ove zime na jednoj od 24 linije

PODIJELITE

Ryanair, europski zračni prijevoznik broj 1, danas je predstavio svoj prvi zimski red letenja u Zagrebu koji će biti povezan s ukupno 24 linije do uzbudljivih europskih odredišta poput Londona, Pariza, Milana, Malage i Napulja.

Ranije ovog ljeta Ryanair je otvorio svoju zagrebačku bazu s prvim zrakoplovom, a ista će se u prosincu povećati na bazu s ukupno tri zrakoplova kako bi podržala snažnu potražnju putnika za Hrvatsku. Investicija je to vrijedna 300 milijuna dolara koja će omogućiti 100 izravnih radnih mjesta i ukupno više od 750 radnih mjesta u Hrvatskoj. Ryanair, stoga,  nastavlja s oporavkom i postupno obnavlja turizam i radna mjesta nakon pandemije Covid-19.

Putnici iz Hrvatske sada mogu rezervirati zasluženi odmor ove zime na jednoj od 24 linije. Kako se putovanja oporavljaju nakon snažnih promjena koje je uzrokovala pandemija, Ryanair nastavlja s prometom i utjecajem na oporavak turizma diljem Europe.

Zimski red letenja ima čak 24 linije

Linije koje polaze sa Zračne luke Franjo Tuđman lete prema: Baden Badenu, Gothenburgu, Napulju, Baselu, Londonu, Oslu,
Bruxellesu, Malagi, Parizu, Dortmundu, Malti, Pafosu, Dublinu, Malmu, Podgorici, Dusseldorfu, Manchesteru, Rimu, Eindhovenu, Memmingenu, Sofiji, Frankfurtu, Milanu i Solunu.

Izvršni direktor Ryanaira, Michael O’Leary, na jučerašnjoj konferenciji za medije izjavio je da Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao  u oporavku turističke industrije nakon Covida i ojačao povezanost s ostatkom Europe jer Ryanair nastavlja rasti, a zračni prijevoz se vraća na razinu prije pandemije.

– Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 novih zrakoplova ‘Gamechanger’ B737-8200, sa zadovoljstvom baziramo tri nova zrakoplova u Zagrebu koji će, tijekom prve Ryanairove zime s bazom u Zagrebu, letjeti na ukupno 24 nove linije. Kako bismo proslavili ove 24 nove zimske linije, pokrećemo prodaju sjedala po cijeni od samo 150 kuna/19,99 € u jednom smjeru za putovanja do kraja studenog 2021. godine – kazao je izvršni direktor Ryanaira.

Sjedala po promotivnim cijenama potrebno je rezervirati do četvrtka, 23. rujna, u ponoć. Budući da će se ove nevjerojatno niske cijene brzo rasprodati, stoga iz Ryanaira savjetuju putnicima da već danas osiguraju svoja mjesta putem njihove web stranice.