Home Najave Rotaract klubovi iz Velike Gorice i Zagreba zajedno u projektu ‘STOP nasilju...

Rotaract klubovi iz Velike Gorice i Zagreba zajedno u projektu ‘STOP nasilju nad ženama’

2020. godina jubilarna je za Rotaract klubove, a započinju je humanitarnim projektom

PODIJELITE

Za projekt će se prikupljati novčana sredstva u Johannu Francku u petak, 28. veljače, od 22 do ranih jutarnjih sati. Cilj akcije je osvijestiti problem nasilja nad ženama u našem društvu i naglasiti ozbiljnost problema te poboljšati uvjete života ženama i djeci koja borave u Sigurnoj kući. Cilj projekta, iako je plemenit, nadilazi i granice donacija.

“U današnje vrijeme kompetitivnosti, jala i stereotipizacije, bilo nam je veliko zadovoljstvo inicirati projekt na čelu s 10 Rotaract kluba koji okupljaju mlade ljude s mnogo potencijala i željom za pomoći. Mnogo je to više  od druženja i služenja, u duhu ovog projekta Rotaract zajednicu bi nazvao prilikom za bolje sutra potrebitih”., izjavili su iz organizacijskog odbora projekta The Cause. Taj odbor je sastavljen od predstavnika Rotaract klubova s područja Zagreba i Velike Gorice.

Očekuju kako će događaju prisustvovati oko 300 sudionika. U donaciji projektu mogu sudjelovati svi građani dolaskom na organiziranu zabavu te minimalnom donacijom od 40 kuna, koju će moći obaviti na ulazu, a kojom pomažu u prikupljanju financijskih sredstava koja će biti uložena obnovu interijera kuće, izolacije i sve ostale prijeko potrebne popravke.

Ako ne možete prisustvovati događaju, a imate želju sudjelovati u akciji, financijska sredstva može donirati uplatom na donacijski račun od 28. veljače pa do nadalje na IBAN: HR8223600001502717753.

Među Rotaract klubovima koji su dali doprinos je i Rotaract klub Velika Gorica.