Home Izdvojeno Rekreatur – vježbanjem i zabavom do zdravlja

Rekreatur – vježbanjem i zabavom do zdravlja

PODIJELITE

Povodom Svjetskog dana zdravlja, Športsko rekreativni savez Grada Velike Gorice u suradnji sa svojim članicama organizira manifestaciju “Rekreatur: rekreacijom do zdravlja”. Program je organiziran u petak i subotu u Parku dr. Franje Tuđmana.

Sutra će se publici, s početkom u 16 sati, na 10-ak štandova predstaviti sedam rekreativnih udruga i tri proizvođača hrane s područja Velike Gorice koji svojim djelatnostima potiču rekreaciju i zdrav način života. Održat će se i zanimljive edukativne radionice i kulturni program.

U subotu je organiziran Šašavi poligon – stolni curling, školica, natjecanje u gumi gumiju, Tai Chi, yoga, ples, natjecanje u pikulanju, paintball, speedmenton, natjecanje u povezivanju konopa i još mnogo toga. Program će trajati od 10 do 22 sata, a održat će se i dodjela nagrada.– Šašavi poligon je edukativno kreativno vježbalište za najmlađe na kojem će se djeca kroz nekoliko zanimljivih stanica poligona, sami ili u paru, na fora i zabavan način rekreirati i imati prilike vidjeti da nam vježbanje, rekreacija i sport itekako mogu biti zabavni i zanimljivi – poručuju iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Sve organizirane vježbe su za sve građane bez obzira na dob. – U duhu olimpizma i borbe za zdravlje, svi će sudionici biti nagrađeni, bez obzira na plasman, jer zaista je najvažnije sudjelovati! Zato pozivamo sve, male i velike, obitelji i sportaše, rekreativce i umirovljenike da dođu i s nama obilježe ovaj važan dan – poručili su organizatori.Raspored događanja
Petak, 7. travnja:
od 16 do 21 sat na deset štandova predstavljat će se sedam rekreativnih udruga i tri proizvođača zdrave hrane s područja Velike Gorice, edukativne radionice, kulturni program za sve uzraste kojeg će voditi iskusni voditelj

Subota, 8. travnja
– od 10 do 12 sati – šašavi poligon, stolni curling, školica, natjecanje u gumi gumiju
– od 11 do 13 sati – Tai Chi, yoga, ples (Megablast), natjecanje u pikulanju
– od 12 do 14 sati – paintball, speedmenton
– u 14 sata i 30 minuta – dodjela odličja i nagrada
– od 16 do 21 sati – natjecanje u potezanju konopa (gosti: Konopaši Darda iz Osijeka)
– u 22 sata – dodjela odličja i nagrada