Home Gospodarstvo Radovi u tijeku: Iz VG Vodoopskrbe pozivaju da im javite nedostatke na...

Radovi u tijeku: Iz VG Vodoopskrbe pozivaju da im javite nedostatke na završenim prometnicama

Donosimo plan radova na Aglomeraciji za ovaj tjedan

PODIJELITE
Foto: Ilustracija / Arhiva

U nastavku ovog tjedna se očekuju radovi na Sustavu odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica. Izvođač radova navodi kako su u cjelinama A1 i A2 sve prometnice prohodne, a radovi se izvode na cjelini A3. Cjelina A1 je šire i uže područje grada, a A2 je oko budućeg crpilišta Črnkovec.

Radovi se do kraja tjedna očekuju u Ulici Dolenec i Vinogradskoj ulici u Buševcu gdje je u tijeku priprema za asfaltiranje. U Kučama su radovi u tijeku u Ulici Pucekovići. Velikogorička ulica u Vukovini je zatvorena za promet. U Turopoljskoj ulici je otežan promet kao i u Ulici Vladimira Nazora gdje se saniraju betonska okna. U Ulici Franje Lučića u Kučama je otežano prometovanje zbog izvedbe kućnih priključaka.

U Mraclinu se radovi provode u ulicama Vladimira Nazora i  Ladislava Galekovića. Rok za izvođenje radova iskopa i ukopa novih betonskih šahtova je do kraja veljače, a rok za asfaltiranje svih prometnica u naselju je 30. lipnja 2023. godine.

Iz VG Vodoopskrbe pozivaju da sve uočene nedostatke na završenim dionicama prijavimo putem e-adrese aglomeracijavg@vodoopskrba.hr ili na besplatni telefon 0800 200 205.