Home Vijesti Rad velikogoričke maturantice u utrci za najbolji kreativni uradak

Rad velikogoričke maturantice u utrci za najbolji kreativni uradak

Pomozite joj svojim glasovima!

PODIJELITE

Lektira na mreži, projekt Hrvatske mreže školskih knjižničara pokazao je uspješne rezultate velikogoričkih učenika. Projekt je namijenjen učenicima, školskim knjižničarima i profesorima hrvatskoga jezika srednjih škola, a u njega se uključila i Gimnazija Velika Gorica.

Upravo učenica 4. razreda, Dorotea Maričić svojim je kreativnim uratkom dospjela u iduću fazu vrednovanja, a za nastavak joj trebaju vaši glasovi. U drugoj fazi projekta Lektira na mreži učenici su pisali pismo upućeno likovima, autoru, javnosti ili nekom drugom iz bilo koje perspektive na temelju tri odabrana književna djela – Preobrazbe, Gospode Glembajevih ili Lovca u žitu. Svoje su pismo oblikovali u alatu Canva služeći se grafičkim elementima. Nakon vrednovanja mentora u projektu pismo Dorotea Maričić se plasirala među 31 najbolji rad.

Najbolji rad odabire Povjerenstvo no, glasovima publike Dorotea i njen uradak mogu osvojiti dodatne bodove u daljnjem vrednovanju. Dorotein uradak nalazi se pod nazivom LNM1565 , a glas joj možete dati na OVOJ POVEZNICI.

Glasovati možete do 31. siječnja 2022. godine u 12 sati.