Home Najave PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE Putopisno predavanje i predstavljanje knjige Tomice Kristića

PUTOVANJE U MEĐUZEMLJE Putopisno predavanje i predstavljanje knjige Tomice Kristića

Tomica je prešao 40 000 km, kroz 25 država i tri kontinenta i završio je svoj put u Novom Zelandu

PODIJELITE

Tomica Kristić je svjetski putnik, putopisac i avanturist. Njegovo posljednje i najveće putovanje započelo je u Hrvatskoj, a četiri godine kasnije završilo na drugom kraju svijeta. Prešavši tako 40 000 km, kroz 25 država i tri kontinenta, putujući kopnenim putem gdje je većinom koristio autostop, završio je svoj put u Novom Zelandu. O tom putu je napisao i izdao knjigu “Putovanje u Međuzemlje”.

Sadržaj knjige Tomica će vam u utorak 9. studenog u Vijećnici POU VG s početkom u 19 sati prezentirati kroz svoje multimedijalno predavanje.

Ovo putovanje nije obično putovanje već preobrazba jedne osobe koja se, hodajući po stazi života, svakim danom sve više mijenjala. Kako ni jedna staza nije ravna, već naprotiv, strmovita i vijugava, Tomica je na svom putu doživljavao velike uspone i padove. Uranjao je tako u različite kulturne običaje i društvene raznolikosti, pješačio po prostranstvima Himalaje, stopirao kroz nekoliko tisuća kilometara veliku pustinju na Bliskom istoku, svjedočio spiritualnim inicijacijama, živio s budističkim monasima u Indiji, spavao po policijskim postajama diljem Azije, radio kao statist u Bollywoodu…

Putovanje u Međuzemlje trajalo je tri godine i devet mjeseci, a ova knjiga prvi je dio nadolazeće trilogije i opisuje prvih petnaest mjeseci Tomičinog Puta.

Ulaz je besplatan!