Home Izdvojeno HOROR Muškarac vatrenim oružjem ubio ženu i pobjegao, zatvorena Zagrebačka ulica

HOROR Muškarac vatrenim oružjem ubio ženu i pobjegao, zatvorena Zagrebačka ulica

PODIJELITE

U Velikoj Gorici nešto iza 10 sati dogodio se strašan zločin. Muškarac je vatrenim oružjem ubio ženu i pobjegao. Na terenu je velik broj policajaca sa specijalnom jedinicom ATJ Lučko koji ga traže.

“Danas, 29. prosinca oko 10 sati u Velikoj Gorici, Zagrebačka ulica, u trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu”, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Svjedok događaja ispričao je Jutarnjem da je susjeda dotrčala do njegove kuće vičući ‘upomoć’ te da je za njom uletio u kuću muškarac i na mjestu je upucao. Čuli su se i povici: “Baci pušku”.

Par se navodno posvađao u svojoj kući, odakle je žena istrčala do obližnje cvjećarnice, gdje ju je muškarac sustigao. Žena se zatvorila u prostoriju u trgovini, no nije bilo pomoći, govore nam svjedoci.

RADI SE O UMIROVLJENIKU

Prema navodima Večernjeg lista, radi se o muškarcu koji je duže vrijeme u invalidskoj mirovini. Kako doznaje Jutarnji list, ubojica je Zvonko D., umirovljena osoba koja je do prije tri godine radila kao mehaničar u zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici.

PRIJE SAMOUBOJSTVA UBIO I MAJKU

Prije nego što će počiniti samoubojstvo, ubojica je ubio još jednu osobu, stariju članicu vlastite obitelji.

“Oko 11.20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muskarca, ulaskom u kucu u neposrednoj blizini mjesta dogadjaja pronadjena tijela starije clanice obitelji i muskarca, najvjerojatnije pocinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva”, nadopunila je policija prvo izvješće.

Zagrebačka ulica je zatvorena.

Izbjegavajte ovaj dio grada.