Home Zanimljivosti Psi iz Skloništa Velika Gorica zvijezde novog spota Ivane Kindl

Psi iz Skloništa Velika Gorica zvijezde novog spota Ivane Kindl

"Hvala vam što gledate srcem i što ste pružili šansu napuštenim njuškicama!"

PODIJELITE

Najavili smo kako naša sugrađanka Ivana Kindl priprema novi spot za pjesmu Božić je i njima koja je posvećena upravo napuštenim macama i psima koje svi u ovo hladno vrijeme često zaboravljaju.

Vremena su teška za ljude, no životinjama koje se ne mogu brinuti same za sebe, moramo pomoći upravo mi. Glazbenica Ivana Kindl to je i htjela poručiti svojom novom pjesmom za čiji spot je tražila video snimke udomljenih ljubimaca.

Uz građanstvo, video uratke poslali su i iz Skloništa Velika Gorica čiji su psi postali jedni od zvijezda spota. “Zahvaljujemo svim volonterima iz udruga i skloništa na požrtvovnoj brizi o napuštenim životinjama. Neki od njih poslali su snimke svojih štićenika koji traže dom, pa zato svakako gledajte srcem! Zahvaljujemo također i mnogim ljudima koji su slali snimke svojih ljubimaca, hvala vam što gledate srcem i što ste pružili šansu napuštenim njuškicama.”, piše Ivana Kindl uz objavu nove pjesme.

Osim Skloništa za životinje Velika Gorica, uratke su poslali i Udruga 9 života, Osijek, Udruga Sirius, Požega, Sklonište Prijatelji Čakovec, Udruga Šinterice Dobra srca te Udruga Rocco Vinkovci.

Video spot s ovim preslatkim zvijezdama pogledajte u nastavku.