Home Izdvojeno Prosinac u Gorici: Na Svetog Nikolu bit će otvorena dva klizališta

Prosinac u Gorici: Na Svetog Nikolu bit će otvorena dva klizališta

PODIJELITE

Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec najavio je kako će na Svetog Nikolu, 6. prosinca, Velika Gorica dobiti dva klizališta. Jedno će biti kao i prošle godine, u Parku dr. Franje Tuđmana, a drugo na Ključić brdu.

– Ove godine naši će sugrađani imaju mogućnosti više uživati u mjesecu prosincu. Klizalište će biti spremno i otvoreno 6. prosinca, a na njemu će se moći klizati sve do 31. siječnja iduće godine – rekao je Kolarec.

KLIZANJE OD 10 DO 23 SATA

U sklopu klizališta bit će organizirana i desetodnevna škola klizanja čija će cijena biti 100 kuna, dok će klizanje za vrijeme školskih praznika djeci biti i besplatno. Klizalište u Parku dr. Franje Tuđmana bit će otvoreno svakim danom od 10 do 23 sata, a u sklopu njega i događanja poput disca na ledu.

Uz Ledenu bajku, građane posljednjeg mjeseca u godini na manifestaciji Prosinac u Gorici očekuje bogati kulturno-glazbeni program, brojne tribine, koncerti, predstave i izložbe. Na Adventskom sajmu, od 5. do 24. prosinca kraj Pučkog otvorenog učilišta, svoje će proizvode prodavati velikogorički obrtnici i to svakodnevno od 10 do 20 sati.

Detaljan program Prosinac u Gorici pogledajte OVDJE