Home Crna Kronika Prometna nesreća kod Kosnice

Prometna nesreća kod Kosnice

PODIJELITE

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) na 34. +500 km, poslije čvora Kosnica u smjeru Bregane, zbog prometne nesreće, vozi se jednim trakom u koloni uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, javlja Hrvatski autoklub

Usporeno i uz povremene zastoje zbog vrlo gustog prometa vozi se na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. Promet je pojačan na glavnim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, na gradskim prometnicama i obilaznicama, na Jadranskoj magistrali (DC8), prilazima turističkim središtima, u trajektnim lukama i pristaništima.

– U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine – poručili su iz HAK-a.

Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete.