Home Gospodarstvo Proizvodite domaće bučino ulje? Možete se prijaviti na ove dvije izložbe

Proizvodite domaće bučino ulje? Možete se prijaviti na ove dvije izložbe

Svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do srijede, 30. ožujka

PODIJELITE

Čitav svijet i Hrvatska se nadaju kako je epidemija s koronavirusom trenutna i kratkoročna, pa se tako još uvijek aktivno skupljaju prijave za 10. Izložbu bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske i 3. međunarodnu izložbu bučinog ulja Alpe-Jadran koju zajednički organiziraju Varaždinska, Zagrebačka, Međimurska i Krapinsko-zagorska županija te Grad Zagreb.

Izložba bi se trebala održati 23. svibnja u Varaždinu, a svi zainteresirani izlagači iz Zagrebačke županije mogu se prijaviti za sudjelovanje do srijede, 30. ožujka. Javni poziv se nalazi ovdje, a prijavni obrazac za sudjelovanje na izložbi i ocjenjivanju bučinog ulja ovdje.

Dostavlja se 1×0,25 litara i 1×0,50 litara ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Domaćin izložbe je Varaždinska županija, a cilj je prezentirati i popularizirati bučino ulje. Također, izložbom se nastavlja sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane i domaće proizvodnje.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije na broj telefona: 01/6009-466.