Home Izdvojeno Produljen rok za predlaganje kandidata za izbor članova Kulturnog vijeća

Produljen rok za predlaganje kandidata za izbor članova Kulturnog vijeća

PODIJELITE

Grad Velika Gorica u srpnju ove godine pozvao je institucije, udruge te ostale organizacije i pravne osobe iz područja kulture i umjetnosti, a koje djeluju na području Grada Velike Gorice, da podnesu pisane i obrazložene prijedloge kandidata za izbor članova Kulturnog vijeća Grada Velike Gorice. Rok za prijavu produžen je s 20. kolovoza na 5. rujna.

Kulturno vijeće ima pet članova te predlagatelji predlažu po jednog člana za svako od navedenih programskih područja: područje knjižnične djelatnosti, knjige i nakladništva te nove medijske kulture, područje muzejsko-galerijske djelatnosti i likovne umjetnosti, područje glazbe, glazbeno-scenske i dramske umjetnosti, priredbe i manifestacije, područje kulturno-umjetničkog amaterizma, međunarodne kulturne suradnje i europske integracije, područje zaštite i očuvanja kulturnih dobara.

Za člana Kulturnog vijeća Grada Velike Gorice mogu se predložiti kulturni djelatnici i umjetnici koji svojim dosadašnjim djelovanjem mogu pridonijeti ostvarenju ciljeva zbog kojih je Kulturno vijeće osnovano.

Sve ostale informacije možete doznati OVDJE.