Home Gospodarstvo Prijavite svoju manifestaciju na natječaj Turističke zajednice

Prijavite svoju manifestaciju na natječaj Turističke zajednice

PODIJELITE

Turistička zajednica grada Velike Gorice pozvala je sve zainteresirane da se prijave na natječaj za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije koji podižu kvalitetu turističke ponude grada Velike Gorice, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje te promoviraju Veliku Goricu kao zanimljivo turističko odredište.

Prijaviti se mogu kulturne, zabavne, sportske, etno-gastronomske i ostale manifestacije, a prijaviti ih kao organizatori mogu fizičke i pravne osobe, odnosno jedinice lokalne samouprave, trgovačka društva, zadruge, udruge, ustanove i klubovi.

Podnositelj zahtjeva treba dostaviti TZGVG projekt manifestacije i jasno obrazloženje za koji se dio projekta traže sredstva, podatke o korisniku i informaciju o udjelu sufinanciranja projekta od strane drugih subjekata.

Korisnik je dužan sredstva iskoristiti namjenski za realizaciju manifestacije za koju je dobio financijsku potporu. Dostaviti izvješće o korištenju sredstava s odgovarajućom dokumentacijom koja potvrđuje navode izvješća te dostaviti po potrebi na uvid i dodatnu, naknadno traženu dokumentaciju.

Rok za dostavu zahtjeva za sufinanciranje projekata je 15. veljače 2016. godine, a podnose na adresu Turistička zajednica grada Velike Gorice, Kurilovečka 2, 10410 Velika Gorica.