Home Najave PRIJAVITE SE Vođena kostimirana tura ovog vikeda u našem gradu

PRIJAVITE SE Vođena kostimirana tura ovog vikeda u našem gradu

Interpretacijska šetnja u trajanju od sat i pol namijenjena je odraslima i djeci starijoj od 6 godina, a započinje ispred Centra za posjetitelje u nedjelju 24. listopada. Prva tura je u 11, a druga u 17 sati

PODIJELITE
Doznajte više o našem kraju ovog vikenda u šetnji u sklopu vođene kostimirane ture Velikom Goricom. Zavirite u skrivene kutke našega grada i zaljubite se isponova u turopoljsku povijest i naš kraj. Sve vođene šetnje su besplatne, a broj sudionika je ograničen stoga se, za turu po turopoljskom kraju prijavite na vrijeme OVDJE.
Izvor: TZVG/web

Plemenito ispisane stranice povijesti

Interpretacijska šetnja kroz Turopolje, u trajanju od sat i pol namijenjena je odraslima i djeci starijoj od 6 godina, a započinje ispred Centra za posjetitelje u nedjelju 24. listopada. Prva tura je u 11, a druga u 17 sati.
Mnogi su ispisali stranice povijesti ovog kraja, a Vi ćete svoju stranicu ispisati u jedinstvenoj šetnji nekadašnje Plemenite općine turopoljske. Uz dozu mistike i tajanstvenosti postanite plemeniti i putujte kroz vrijeme, te otkrijte kako je nekad izgledalo srce Plemenite općine.