Home Kultura Predstava ‘Žene na rubu’ najnovija su produkcija Scene Gorica

Predstava ‘Žene na rubu’ najnovija su produkcija Scene Gorica

Predstava donosi priču o tri suvremene žene koje su pretrpjele udarce sudbine u potrazi za ljubavlju

PODIJELITE

Najnovija kazališna senzacija stiže na scenu GK “Gorica” ovog listopada! Pripremite se za premijeru predstave koja će vas dirnuti i nasmijati – “ŽENE NA RUBU”. Ovaj intrigantni dramski komad autora Gustava Otta donosi priču o tri suvremene žene koje su pretrpjele udarce sudbine u potrazi za ljubavlju.

Redatelj ove predstave je Mario Kovač, a na sceni će zablistati tri talentirane glumice- Martina Stjepanović Meter, Selma Sauerborn i Mia Krajcar. Prva izvedba predstave za publiku zakazana je za petak, 13. listopada 2023., u 20 sati.

Ne brinite ako ne možete prisustvovati premijeri, jer će predstava biti ponovno izvedena za širu publiku 8. studenog 2023. u 20 sati. Ulaznice će biti dostupne za kupnju na blagajni Učilišta ili online od 25. listopada 2023. godine.

Ova predstava, koja donosi tekst Gustava Otta, pruža nam uvid u život žena koje su prošle kroz mnoge izazove i povrede dok su tragale za ljubavlju. Kroz humoristički prizor susrećemo tri žene u tridesetim godinama, periodu kada društvo postavlja visoka očekivanja i sugerira da se četrdesete približavaju. Svaka od njih traži spas na različitim mjestima: jedna u tajnom odnosu s oženjenim muškarcem, druga bježeći od rutine obiteljskog života, a treća traži odgovore u religioznom misticizmu.

Ova komedija crnohumorno, ali precizno, analizira izazove s kojima se suvremene žene suočavaju u društvu.