Home Gospodarstvo Predavanje o mogućnostima Google tražilice u poslovanju

Predavanje o mogućnostima Google tražilice u poslovanju

PODIJELITE

Želite li povećati vidljivost svoga poduzeća i doprijeti do potencijalnih kupaca? Poznajete li funkcionalnosti najviše korištene Internet tražilice u svrhu istraživanja tržišta i ponašanju Vaših potencijalnih potrošača? Jeste li znali da postoje besplatni alati za praćenje tržišnog interesa za proizvodom, kao i njegove fluktuacije?

Ukoliko želite detaljnije istražiti lako dostupne digitalne alate za razvoj komunikacije s potrošačima i izradu daljnje strategije, u tome Vam može pomoći besplatna edukacija Razvojne agencije Grada Velika Gorica VE-GO-RA na temu „Mogućnosti Google tražilice u poslovanju i alati u marketingu“.

Predavač g. Miroslav Varga, certificirani Google trener, govorit će o mogućnostima i načinima korištenja besplatnih Google alata, dok će sudionike pobliže upoznati sa sljedećim temama:

Kako Google prikuplja podatke o korisnicima
Promjene ponašanja internetskih korisnika
Kako pronaći i iskoristiti Google funkcije

Demonstracija Google alata:
Google Trends
Consumer Barometer
The Customer Journey
Global Market Finder
Google Correlate

Kako iskoristiti neke (čak i besplatne) mogućnosti oglašavanja
 Google My Business
 Google Maps
 YouTube
 WiFi

Edukacija se preporuča vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima prodaje i marketinga, kao i ostalima kojima su bitne informacije o potrebama kupaca te komunikacija s tržištem. Predviđeno održavanje je u srijedu 22.2.2017. godine, od 17:00 do 20:00 sati, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme putem ispunjenog prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE ili putem maila info@vegora.hr.