Home Najave PREDAVANJE Kako iscijeliti štitnjaču na prirodan način?

PREDAVANJE Kako iscijeliti štitnjaču na prirodan način?

PODIJELITE

Povodom Svjetskog dana zdravlja u grdaskoj knjižnici, Središnjem odjelu za odrasle, u četvrtak, 7.travnja održat će se predavanje o zdravlju štitne žlijezde te prirodnoj zaštiti, prevenciji i izliječenju bolesti povezanih uz štitnjaču. Riječ je o žlijezdi od velike važnosti za naš organizam, čija je bolest sve češća i prisutnija; pogađa vrlo mlade osobe, ponajviše žensku populaciju.

Predavanje će, temeljeno na vlastitom iskustvu, održati Martina Štajdohar, holistička nutricionistica iz Velike Gorice, koja će nas upoznati s hranom koja iscjeljuje i mjerama koje trebamo poduzeti kako bi podržali rad i zdravlje štitnjače, prije svega autofagijom – načinom prehrane kojim je moguće pozitivno i iscjeljujuće djelovati na prevenciju i liječenje autoimunih bolesti.

Predavanje će se održati u četvrtak 7. travnja 2022. u 18:30 u Središnjem odjelu za odrasle, Gradska knjižnica Velika Gorica, Zagrebačka 37.

*Prethodna najava nije potrebna. Prilikom boravka u knjižnici i dalje je obavezna dezinfekcija ruku i nošenje zaštitnih maski.