Home Crna Kronika Poznati detalji jučerašnje teške prometne nesreće

Poznati detalji jučerašnje teške prometne nesreće

PODIJELITE

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati i 15 minuta dogodila na velikogoričkoj obilaznici kod skretanja za Zračnu luku Franjo Tuđman teško su ozlijeđene dvije osobe.

– 59-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registracijskih oznaka Državnom cestom broj 30 u smjeru sjeverozapada. Dolaskom na raskrižje s prilaznim kolnikom mjesta Ščitarjevo nastavio je vožnju ravno dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Prednjim lijevim dijelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila marke Smart ForTwo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 73-godišnjakinja skrećući u lijevo na prilazni kolnik dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo. Od tog naleta Opel Astre je u zanošenju naletjela na metalnu zaštitnu ogradu nakon čega se zaustavila – poručuju iz PUZ-a.

Zbog obavljanja očevida promet je u oba smjera bio prekinut do večernjih sati. Ozlijeđenoj 73-godišnjoj vozačici i 69-godišnjoj putnici iz istog vozila liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb.