Home Izdvojeno Potražite novi broj Kronika!

Potražite novi broj Kronika!

Broj je posvećen proljetnom buđenju u gospodarskom smislu pa vam predstavljamo projekte koji za cilj imaju potaknuti razvoj gospodarstva i novih zapošljavanja

PODIJELITE

Iz tiska je izašao novi broj Kronika Velike Gorice koji smo, simbolično, s prvim danima proljeća, posvetili proljetnom buđenju na našim prometnicama, na gradilištima i ulicama. Tako smo ovaj broj posvetili proljetnom buđenju u gospodarskom smislu pa vam predstavljamo sve one projekte koji za cilj imaju potaknuti razvoj gospodarstva i novih zapošljavanja u Gorici i Turopolju, ali i one koji doprinose još boljoj kvaliteti života.

Izdvojili smo i projekte koji su u izgradnji ili pred dovršetkom, a i u ovom broju neizostavne su kolumne naših gostujućih već dobro poznatih autora. Tu je i presjek najvažnijih kulturnih, društvenih i sportskih događanja, a u ovom smo broju pripremili jednu poslasticu, jedno predstavljanje, i to novog albuma našeg goričkog bluzera Tony Lee Kinga.

Kronike Velike Gorice možete pronaći u trgovinama, po mjesnim odborima i gradskim četvrtima, u knjižnicama, na pultu gradskih ustanova (Pučko učilište, Turistička zajednica, Gradska uprava)