Home Izdvojeno Potraga za Vinskom princezom

Potraga za Vinskom princezom

PODIJELITE

Ako ste djevojka između 18 i 25 godina starosti, državljanka Republike Hrvatske sa prebivalištem na području Velike Gorice, Vukomeričkih gorica, Vrhovlja, Turopolja, Pokuplja ili Posavine, možete postati Vinska princeza Vukomeričkih gorica.

NEK’ SE ČUJE ZA ŠKRLET

Izbor organizira velikogorička Udruga vinogradara i vinara ¨Grozd¨. Predsjednik Udruge Vlado Mikulčić djevojke poziva da se prijave u što većem broju, kako bi se natjecale za prestižnu titulu Vinske princeze i promovirale običaje svoga kraja.

–  Udruga vinogradara i vinara ¨Grozd¨ radi na unapređenju i promicanju vinogradarstva i vinarstva, njegovanju i revitalizaciji tradicije, očuvanju običaja koji dolaze uz radove u vinogradu, berbu grožđa i čuvanje vina u podrumima te izabire Vinsku princezu s ciljem još bolje promocije vina i vinogorja Vukomeričke gorice, a posebno njegove autohtone sorte škrlet  –  kaže Vlado Mikulčić.

Žiri će ove godine izabrati 9. Vinogradarsko ‐ Vinsku princezu Vukomeričkih gorica. Franciska Štarkelj titulu je uzela prošle godine i aktualna je Vinska princeza za 2013.

Prijave za Vinsku princezu 2014. organizatori će primati do subote, 19. listopada 2013., putem e-maila vlado.mikulcic@zg.t‐com.hr