Home Video Poslušajte novu pjesmu velikogoričkog benda Mel Camino – “Škvadra”

Poslušajte novu pjesmu velikogoričkog benda Mel Camino – “Škvadra”

Pjesmu "Škvadra" prati slow motion videospot, kojeg je snimio i režirao Ivan Špehar, a u njemu sudjeluju skateri (Mario Kunštek - Kuna, Michel Kubaček - Miškec, Marin Pavlović - Mara i Zvonimir Mikić), akrobatkinje ( Sandra Dunaj, Ana Arunović i Sonja Runje) i glavni glumac - desetogodišnji dječak Noa Lončar. 

PODIJELITE

Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Škvadra”, najavni singl četvrtog studijskog albuma “Kad? Sad!”, koji će biti objavljen na proljeće. “Škvadra” je netipičan singl Mel Camina – inače poprilično žestok rock zvuk, ovaj put je zamijenjen pomalo sjetnim i melodičnim electro pop melodijima, što dokazuje da bend odlično funkcionira i izvan unaprijed zadanih žanrovskih okvira. Glazbu potpisuju Tomislav Tonković i Zlatko Majsec, koji je i autor teksta, aranžman su napravili Viktor Grabar, Vid Križanić i Zoran Smoljanović, a glazbeni producent je Mark Mrakovčić.

– “Škvadra” je naš prvi izlet u electro pop vode. Pjesma s nostalgijom opisuje neke ne tako davne dane kad su ljudi umjesto na kompjutore bili “navučeni” jedni na druge, živjeli kao pleme – kaže Zlatko Majsec, frontmen Mel Camina.

Pjesmu “Škvadra” prati slow motion videospot, kojeg je snimio i režirao Ivan Špehar, a u njemu sudjeluju skateri (Mario Kunštek – Kuna, Michel Kubaček – Miškec, Marin Pavlović – Mara i Zvonimir Mikić), akrobatkinje ( Sandra Dunaj, Ana Arunović i Sonja Runje) i glavni glumac – desetogodišnji dječak Noa Lončar.