Home Crna Kronika Ponudio joj prijevoz, prijetio joj smrću pa je zatočio u kuću

Ponudio joj prijevoz, prijetio joj smrću pa je zatočio u kuću

Riječ je o 34-godišnjaku

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Policija je objavila izvješće o dovršenom kriminalističkom istraživanju nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje slobode na štetu 25-godišnjakinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 34-godišnjak u utorak, 11. lipnja na području Orla ponudio prijevoz oštećenoj te kada je 25-godišnjakinja ušla u njegovo vozilo, s obzirom da ih povezuje određeno poznanstvo, tijekom vožnje, osumnjičeni je počeo s prijetnjama koje su kod oštećene izazvale strah za vlastiti život.

Potom ju je, sumnja se, odvezao u kuću na području Martinske Vesi te joj protupravno oduzeo slobodu. Oštećenu su na navedenoj adresi pronašli policijski službenici dok je osumnjičeni uhićen i priveden u prostoje policije na kriminalističko istraživanje. Sumnja se da je osumnjičeni počinio kazneno djelo na njenu štetu koje su kod oštećene izazvale snažan osjećaj straha za njen život.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.