Home Izdvojeno Ponovno se održava Turopoljsko srce uz licitacije i humanitarni turnir

Ponovno se održava Turopoljsko srce uz licitacije i humanitarni turnir

Prvi dio počinje već ove subote

PODIJELITE

Ove godine održat će se i četvrto izdanje humanitarne akcije Turopoljsko srce! I ove godine će ponovno održati humanitarni turnir 12 VG kafića koji su prošle godine zbog epidemiološke situacije morali otkazati. Uz to su pripremili malo drugačiji koncept te će se akcija provoditi u dva dijela.

Prvi dio počinje već ove subote, 11. prosinca, pod nazivom “Donatorska večer” na kojoj će se uživo moći licitirati za dresove i sudjelovati u donacijama. Drugi dio akcije je humanitarni turnir 12 VG kafića koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca u Panadić sportu. “Imamo jako dobru suradnju s udrugama u Velikoj Gorici poput Udruge VG Legacy i Goričani te mislim da su naši sugrađani aktivni i pomažu kroz cijelu godinu. VG Legacy provodi humanitarne akcijama cijelu godinu, Goričani svoje aktivnosti imaju ljeti, a mi smo se fokusirali na predbožićno vrijeme“, rekao nam je Ivan Prelec, inicijator humanitarne akcije Turopoljsko srce.

U sklopu turnira će se održati i popratne aktivnosti tako će za zainteresirane biti mogućnost da sami doniraju dresove koji će se tada staviti na Facebook stranicu na aukciju.

Sve što radimo je u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za potrebite obitelji u našem gradu i čitavom Turopolju. Vjerujem se da ćemo kao i prethodnih godina pokazati koliko možemo zajedno napraviti i nadam se da ćemo skupiti što više sredstava kako bi mogli obuhvatiti što veći broj obitelji i barem malo im olakšati njihov životni put“, dodaje Prelec.