Home Crna Kronika Policija ulovila kradljivca goriva

Policija ulovila kradljivca goriva

PODIJELITE

Ovaj policijski tjedan obilježila je serija novih provala u vikend i obiteljske kuće. Prije nekoliko dana dogodila se provala u obiteljsku kuću u ulici Stjepana Fabijančića Jape, iz koje je nepoznati počinitelj ukrao novac i veću količinu zlatnog nakita. 53 – godišnjeg vlasnika oštetio je za 17 tisuća kuna.

Provaljeno je u kuću u Velikoj Kosnici gdje je iz regala ukradena torbica  s mobitelom i novčanikom u kojoj su bili osobni dokumenti i bankovne kartice.  62 – godišnja vlasnica je time oštećena za oko 10 tisuća kuna.

14. studenog je iz obiteljske kuće u Velikoj Mlaki iz ormara također ‘nestala’ torbica u kojoj je bio novčanik, a šteta je oko 500 kuna.

U razdoblju od 14. do 17. studenog  iz ureda poduzeća „Voćni sokovi“ u Lazini Čičkoj ukradeno je gotovine  u visini 4 tisuće kuna.

Iz vikendice u Drnku ukradena je motorna pila, kosilica i prijenosni alarmni uređaj. Ukupna šteta je oko 2. 500 kuna.

Iz rezervoara teretnog vozila jučer je nepoznati počinitelj istočio 400 litara dizelskog goriva u vrijednosti od 4. 500 kuna, a gorivo se kralo i u Donjoj Lomnici. Iz teretnog vozila u vlasništvu zadarskog poduzeća ukradeno je oko 30 litara dizela. Postupanjem djelatnika policijske postaje, počinitelj je pronađen, kao i njegovo vozilo u koje je natočio gorivo, te mu je dokazana krivnja za počinjenje ovog kaznenog djela.