Home Crna Kronika Policija u potrazi za lažnim kolegama koji su opljačkali staricu, a upozorili...

Policija u potrazi za lažnim kolegama koji su opljačkali staricu, a upozorili su i na lažnu maserku

PODIJELITE

Policija upozorava građane starije životne dobi da pripaze kako ne bi postali žrtve prevare. 79-godišnjak iz Buševca žrtva je lažne maserke koja se predstavila kao trgovački putnik iz tvrtke TOP SHOP, te da prodaje masažere.

Nakon što ju je pustio u kuću i pristao na masažu u spavaćoj sobi, ona je iskoristila njegovu nepažnju, ukrala oko 7.000 eura i udaljila se u nepoznatom smjeru. Riječ je o ženskoj osobi starosti između 30 i 40 godina, srednje tjelesne građe te visine oko 1,60 m, a na glavi je imala vezanu maramu krem boje.

85-godišnja starica u Orlima, nasjela je na priču dvojice lažnih policajaca koji su joj pozvonili na vrata. Od starice su zatražili da im pokaže novčanice, uvjerivši je da postoji sumnja da su lažne, te da će ih oni odnijeti na provjeru.

Ne sumnjajući u njihov identitet, starica im je predala nekoliko novčanica od 100 i 200 kuna. Policija je u potrazi za svojim lažnim kolegama, a jedino je za sada poznato kako su stari između 35 i 50 godina, visoki od 175 do 180 cm te da imaju kraće brkove.