Home Izdvojeno FOTO Polaznice tečaja krojenja šivanja održale modnu reviju u Pučkom učilištu

FOTO Polaznice tečaja krojenja šivanja održale modnu reviju u Pučkom učilištu

Poput profesionalnih modela, u skladu s epidemiološkim mjerama, pred malobrojnom publikom 'prošetale' su svoje modne kreacije te 'zaradile' ovacije okupljenih

PODIJELITE

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica brojne su mogućnosti za sudjelovanje u radionicama. Jedan od njih – tečaj krojenja i šivanja, završio je jednu sezonu, a njegove polaznice su u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta održale tradicionalnu modnu reviju.

Pompozno, sa stilom i šarmom, poput profesionalnih modela, u skladu s epidemiološkim mjerama, pred malobrojnom publikom ‘prošetale’ su svoje modne kreacije te ‘zaradile’ ovacije okupljenih.“, navode iz Pučkog otvorenog učilišta.

Prijavite se za novu sezonu krojenja i šivanja

Za sve one koji su ovu sezonu propustili, u tijeku su upisi za novu. Upisi su mogući svakog radnog dana od 8 do 16 sati u POUVG-u. “Budite i vi jedna od kreativnih, modernih, unikatnih i praktičnih polaznica.”, pozivaju. Prijaviti se možete za osnovni ili napredni tečaj.

Osnovni tečaj obuhvaća uvod u osnove krojenja i šivanja, tehnike rukovanja šivaćim priborom i strojem, šivanje jednostavnih stvari (zavjese, jastučnice, stolnjaci), prepravke odjevnih predmeta i sl.

Napredni tečaj je namijenjen onima koji imaju osnovno znanje. Podrazumijeva krojenje i šivanje složenijih odjevnih predmeta. Pristup je individualan te svaki polaznik/ica kroz praktični rad savladava tehniku krojenja i šivanja željenog odjevnog predmeta.

Osnovni tečaj traje ukupno 60 sati nastave, a cijena je 1200 kuna, napredni traje 20 sati nastave i cijena je 400 kuna.